Winkel

In de winkel Janwillem Bodegraven bent u op het juiste adres voor een ruime keuze aan Nederlandse A-merk fietsen, een groot assortiment accessoires en onderdelen van uitsluitend topkwaliteit. Daarbij richten we ons voornamelijk op de dagelijks gebruik-, en de recreatieve fietser. Door de grote voorraad hoeft u bij ons niet uit een boekje te kopen, maar bieden we u de mogelijkheid om het product te zien, voelen en te proberen. Om in elke prijsklasse toch een A-merk aan te bieden, hebben wij een ruime keuze aan jong gebruikte fietsen. Zo kan u profiteren van een stuk kwaliteit, en bent u toch iets minder kwijt...

Showroom.

Janwillem Bodegraven is official merkdealer van Gazelle, Koga, Koga signature Batavus, Sparta en Loeki.

Onderdelen en accessoires.

We leveren tassen van o.a. New Looxs, Ortlieb, Basil en Agu, zitjes van Urban iki en Yepp. Onze regenkleding is van het merk Agu. De banden betrekken wij voornamelijk van het Duitse kwaliteitsmerk Schwalbe, en de kleine onderdelen van het alom bekende oer-Hollandse merk Simson.

Gebruikte fietsen.

Ons aanbod gebruikte fietsen varieert continu. Wij maken namelijk dagelijks fietsen rijklaar die we via inruil verkrijgen, deze worden vervolgens direct toegevoegd in onze categorie gebuikte fietsen. Als staat het model wat u zoekt er net niet tussen staat raden we u aan onze site wekelijks in de gaten te houden, of af en toe eens binnen te stappen in de winkel.