Werkplaats

In onze moderne en goed ingerichte werkplaats worden reparaties vakkundig uitgevoerd. Dit door ons team van goed opgeleide ervaren medewerkers die regelmatig hun kennis bijspijkeren d.m.v. trainingen om de modernste technieken de baas te zijn. Janwillem Bodegraven is een RDW-erkende rijwielhersteller, en is ook door het Innovam gecertificeerd als leerbedrijf in de mobiliteitsbranche. Wij repareren alle merken en typen fietsen, dus u bent met alles bij ons welkom. Door de ruime opzet van onze werkplaats zijn we ook goed in staat bakfietsen, ligfietsen, tandems en driewielers te repareren. Bij reparatie streven wij ernaar voornamelijk originele onderdelen te gebruiken, en verder werken wij uitsluitend met hoogwaardige merkonderdelen zoals Schwalbe banden, Shimano versnellingsdelen, Selle Royal zadels, enz.

E-bike.

Met name de e-bikes worden de laatste jaren steeds geavanceerder. Niet alleen elektronisch en mechanisch zijn er de nodige uitdagingen, maar juist ook softwarematig komt er tegenwoordig heel wat om de hoek kijken. Om ook hiermee voorop te lopen investeren we bij Janwillem Bodegraven voortdurend in de nieuwste software en diagnoseapparatuur. Wij ondersteunen o.a. de volgende systemen: Bosch, Shimano, Impuls, Panasonic, Innergy, Ion, E-motion en Protanium. Ook leveren we voor bijna alle typen e-bikes de acculaders, en is het mogelijk om uw accu te laten reviseren.  

24-Uur service.

Een fiets koop je om er op te rijden, en dat beseffen we ons bij Janwillem Bodegraven maar al te goed! Daarom zorgen we er dus voor dat u uw fiets bij reparatie of onderhoud nooit lang hoeft te missen. Zo mag u uw fiets altijd (zonder afspraak) op dinsdag tot en met vrijdag voor 10.00 uur in de morgen brengen, en dan staat hij dezelfde dag weer klaar! Red u het niet voor 10.00 uur? Geen probleem,we repareren uw fiets sowieso altijd binnen 24 uur! Dus staat hij de volgende dag op dezelfde tijd weer klaar. Ook is het mogelijk om uw afspraak zelf in te plannen via onze online reparatieplanner. Het is dan mogelijk om uw fiets voor onderhoud of reparatie aan te bieden op het moment dat het u het beste uitkomt! Dit kan u doen door hier op te klikken. Daarnaast hebben we ook nog eens leenfietsen,zodat u nooit zonder vervoersmiddel hoeft te zitten. Uiteraard zijn deze leenfietsen beschikbaar zolang de voorraad strekt, dus het is raadzaam als u zeker wil zijn van vervangend vervoer even te bellen voordat u onze kant opkomt.

Werkwijze en tarieven.

We werken in de werkplaats uitsluitend met zogenaamde flat rade tijden. Dit houd in dat we vaste prijzen per reparatie rekenen, ongeacht of het mee- of tegenzit betaald u altijd dezelfde prijs. Wel zo fijn, want zo komt u nooit voor nare verrassingen te staan. De vastgestelde tijden per reparatie zijn conform de Bovag richtlijnen. Ons werkplaatstarief is 60,- incl. btw per uur. Als voorbeeld: voor een reparatie aan een hydrolische rem staat 30 minuten, dit kost dus 30,-. Hierdoor zijn we goed in staat vooraf aan te geven wat een reparatie of onderhoud aan uw fiets kost. Mochten we echter tijdens de werkzaamheden onverwachte kosten tegenkomen zullen we u daar vooraf over informeren. Zodra de monteur gereed is maakt hij een factuur, en ontvangt u direct een melding via SMS met daarin de gemaakte kosten. Zo hoeft u nooit langer dan nodig te wachten op uw fiets, en bent u altijd goed op de hoogte van alles.