Webwinkel

Deze webwinkel datisfietsen.nl is een onderdeel van de fietsenwinkel Janwillem Bodegraven, welke gevestigd is aan de Kerkstraat 53 in Bodegraven.

Voorraad en prijzen.

Alle fietsen, onderdelen en accessoires die weergeven worden in deze webshop zijn, tenzij anders vermeld, ook daadwerkelijk fysiek aanwezig in de winkel. De shop is realtime gekoppeld met het kassa- en voorraadbeheersysteem waar wij mee werken in de winkel, dus u kan erop vertrouwen dat ons aanbod altijd actueel is! Alle genoemde prijzen zijn incl. btw, en de prijzen in winkel en webshop zijn gelijk, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Reparatie en onderhoud.

Het is mogelijk via deze webwinkel uw fiets ter reparatie aan te bieden. Zodoende kan u zelf bepalen wanneer de reparatie u het beste uitkomt. Alle reparaties die ingepland worden via deze webshop zullen uitgevoerd worden in de werkplaats van Janwillem Bodegraven. Nadat u de reparatie ingepland heeft dient u er zelf voor te zorgen dat de fiets bij de winkel afgeleverd en nadien weer opgehaald wordt.

Assortiment en bestellingen.

In de webwinkel wordt in principe alleen ons assortiment getoond wat op voorraad is. Staat de fiets, het onderdeel of de accessoire die u zoekt er net niet tussen? Geen probleem! Dan bestellen we het voor u. Janwillem Bodegraven is official merkdealer van o.a.

  • Fietsen: Gazelle,Koga, Koga signature, Batavus, Sparta en Loeki.
  • Kinderzitjes: Yepp thule, Bobike en Urban iki
  • Banden: Schwalbe en CST
  • Onderdelen: Shimano, Bosch, Magura, Simson, Sigma, Axa, Trelock en Selle Royal,
  • Tassen: Ortlieb, New Looxs, Basil en Agu
  • Kleding: Agu
Voor alle bestellingen geldt dat ze af te halen zijn in de winkel, of tegen vergoeding worden ze u toegezonden. Bij verzending van uw bestelling vind de levering normaal gesproken plaats binnen 3 werkdagen. Bij bestelling van fietsen heeft het onze voorkeur dat ze afgehaald worden in de winkel. De reden hiervan is dat we de fiets dan gebruiksklaar aan u kunnen leveren, en hem direct goed op maat af kunnen stellen. Bij verzending van de fiets zal u zelf zorg moeten dragen om uw fiets af te stellen. De fiets wordt ook bij verzending gebruiksklaar geleverd, alleen moeten nog wel de pedalen gemonteerd, en het stuur rechtgezet worden.

Verzekeren.

Via deze webwinkel kan u ook uw fiets verzekeren. Alle verzekeringen die via deze webwinkel afgesloten worden worden ondergebracht bij Enra verzekeringen. Voor de voorwaarden van deze verzekering verwijzen we u naar de polisvoorwaarden welke op de site van Enra kosteloos te downloaden zijn.