Service

Voor betrouwbaar en zorgeloos fietsplezier komt er heel wat kijken . En dat begrijpen wij maar al te goed. Want een fiets kan je tegenwoordig bijna overal kopen; bij de bouwmarkt, warenhuis en zelfs vanachter je computer kan je hem bijna overal vandaan halen. Maar om er jarenlang zorgeloos van te genieten is er meer nodig als een kassahandeling of een eenvoudige druk op de knop. Daarom gaan wij in alles altijd net even een stapje verder...Zo bent u bij ons op 1 adres voorzien van een goed advies, mogelijkheid tot inruil, worden producten vakkundig rijklaar gemaakt. Maar u bent ook op de juiste plaats voor onderhoud, reparatie en garantie, en we bieden u ook nog eens een uitgebreid scala aan aftersales services.

Advies.

Komt u nu voor de aankoop van een fiets of slechts een snelbinder, bij Janwillem Bodegraven krijgt u ten alle tijde een advies op maat. Hierbij houden we rekening met uw persoonlijke situatie, waar u het product voor wil gaan gebruiken, het budget, enz. Het advies wat hier vervolgens uit voortvloeit is gebaseerd op jarenlange ervaring, gedegen productkennis en technisch inzicht. Wij werken in de winkel dan ook enkel met medewerkers die verstand hebben van fietsen, technisch goed onderlegd zijn en weten wat de de specifieke producteigenschappen zijn van alles wat we verkopen. Zoals u merkt wordt er bij ons dus niet de achterzijde van de verpakking voorgelezen als zijnde een advies/voorlichting.... Uiteraard bepaald u zelf wat u aankoopt, en wat het beste bij u past. Daarvoor geven we u dan ook altijd de mogelijkheid om proef te rijden zodat u zeker weet dat het product wat u aan wil schaffen wel degelijk bij u past.

Inruil.

Bij aankoop van een nieuwe of gebruikte fiets bieden we u altijd de mogelijkheid uw oude fiets in te ruilen. Voorwaarde is wel dat dit dan een merkfiets is, en hij in een redelijke staat verkeerd. Aangezien wij zeer actief zijn in de verkoop van gebruikte fietsen, en daardoor een grote doorstroom hebben, zijn we altijd in staat u een goed bod op uw inruilfiets te doen. Bij fietsen die niet bij ons aangeschaft, en jonger dan 5 jaar zijn vragen we u wel een aankoopbewijs ter inzage te verschaffen!

Rijklaar maken.

Alle producten die u bij ons aanschaft worden gebruiksklaar geleverd. Zo wordt een fiets altijd door onze monteurs goed nagekeken, vakkundig afgesteld en rijklaar gemaakt, tijdens deze afleverbeurt worden eventuele extra accessoires ook direct kosteloos voor u gemonteerd. Het is zelfs mogelijk om uw fiets totaal aan te passen aan uw persoonlijke wensen, vraag hiervoor in de winkel naar de mogelijkheden. Maar ook als u een fietscomputer koopt stellen wij deze graag voor u in, en bij bijvoorbeeld een kinderzitje zorgen we ervoor dat deze op een veilige manier op uw fiets gemonteerd wordt. Tevens geldt voor alle producten dat we ze niet alleen gebruiksklaar leveren, maar dat u ook een gedegen uitleg krijgt over hoe e.e.a. te gebruiken.

After Sales.

Na de aankoop houdt de service natuurlijk niet op. Onze nieuwe fietsen worden altijd geleverd met een servicepakket. Dit houd o.a. in dat we fiets 3 maanden na aankoop weer graag terug zien voor de 1e gratis servicebeurt. Een jaar hierna ontvangt u zelfs 50% korting op de 2e servicebeurt. Uiteraard kunt u altijd bij ons terecht voor advies, vragen, aanspraak op garantie, schadeherstel, reparaties en onderhoud. U kan daarvoor een afspraak maken in onze online reparatieplanner, of u komt langs in de winkel. Onze ruime openingstijden zullen u niet teleurstellen, want op de meeste dagen zijn we al vanaf 8 uur open. Maar ook in de vakantieperiode hebben wij geen winkelsluiting, en staan we dus altijd voor u klaar! De winkel en werkplaats zijn ook nog eens goed bereikbaar, en u kan met uw auto zelfs tot de ingang van de werkplaats komen. Handig voor als u uw fiets langs komt brengen. Kortom, we zijn er niet alleen voor u bij aankoop, maar ook daarna kan u op ons rekenen!